Levering


De leveringstermijn duurt maximaal 14 dagen en 21 dagen voor gepersonaliseerde artikelen, tenzij anders overeen gekomen of genoteerd op de website.

Indien u doopsuiker voor een geboorte wenst te bestellen raden wij u aan minimum 2 maand vóór de vermoedelijke bevallingsdatum uw bestelling te plaatsen. 

Indien een artikel niet in voorraad is, zijn wij afhankelijk van de leveringstermijn van onze leveranciers. Indien de leveringstermijn langer is dan verwacht dan wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

 

Onze bestellingen worden verzonden met DPD of Taxipost volgens volgende tarieven:
- België: 8,95 euro
- Nederland: 12,95 euro
- Luxemburg: 15,00 euro
- Duitsland: 11,40 euro
- Frankrijk: 15,00 euro
- Rest EU: 36,00 euro

Deze tarieven kunnen variëren naargelang het gewicht van het pakket en de keuze van levering (express). De leverprijs die u bij bestelling via de webshop meekrijgt is dus een indicatieve prijs die nog kan wijzigen. Wij zijn niet meer verantwoordelijk voor het pakket vanaf het moment het verzonden is.

Wanneer u de leveringskost wil besparen, kan u na afspraak uw bestelling komen afhalen.

De bestellingen kunnen verstuurd worden naar volgende landen:
België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland en de rest van EU.

Gratis verzending binnen België bij een bestelling vanaf 250 euro. 

 

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 6 april 2010 heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete binnen de veertien (14) kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.