Wie zijn we?


Cantarelle by Aterlier Georges is een online webshop gespecialiseerd in doopsuiker en gepersonaliseerde geschenken.

Bent u op zoek naar eigentijdseoriginele en stijlvolle creaties dan bent u hier op de juiste plaats. Talrijke collecties bevinden zich in ons assortiment, op deze manier bent u verzekerd van een gepersonaliseerde doopsuiker voor deze unieke gelegenheid!

Binnen ons assortiment doopsuiker kan u kiezen uit de klassiekers of de allernieuwste trends. Neem alvast een kijkje op deze website en ontdek ons gevarieerd aanbod. Heb je iets voor ogen en staat deze niet op onze website? Aarzel dan niet ons te contacteren!

Indien je advies of hulp wenst geeft ons gerust een seintje. We vinden het fijn om je te helpen bij het kiezen van de juiste doopsuikers of geschenk. Al onze creaties kan jezelf vullen of door ons laten vullen.  Indien je deze door ons laat afwerken rekenen wij wel een meerkost voor de vulling en afwerking. Echter bezorgen wij je eerst een overzicht van de prijs voor we hiermee van start gaan. 

Ten slotte kunnen we de ouders, grootouders, familie en/of vrienden niet wegdenken bij deze gebeurtenis… een kleine attentie voor de toekomstige oma of opa, een bedankje voor de ouders bij een huwelijk of een klein geschenkje ter gelegenheid van je communie, verjaardag, u vindt het allemaal terug op deze website. 

Indien u op zoek bent naar relatiegeschenken helpen we u ook graag verder! Denk maar aan de attenties voor klanten en medewerkers tijdens de feestdagen of speciale evenementen. 

Aangezien wij enorm veel belang hechten aan kwaliteit en perfectie streven wij er naar ten volle aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Indien u vragen heeft kan u ons steeds contacteren via mail, wij helpen graag verder!